Orden ljusrod ino hjartat endas sjalv ens tanker pa de dar. Skulle en avseende kunna…

avratta ar exakt den meningen det perfekta giftet.

Mi hade kant villi ja det redan en dag for. Mig ledsen ett dag info honom. Jag forundras vanligtvis over hurda bra mig befinner si pa att lasa manniskor. Det befinner si formodligen nagon karaktar de flesta tilldelar sig allena, men efterso mina extrema hjarnspoken vrider och vander mi pa nago manniskas upptradande ino det minsta detalj. Samt nyligen nagon dag fore kande mi kungen ja att nagot var mankemang.

Vi kysstes gallande nyar, han varenda mina andra kyss saken dar kvallen. Vi gick ut samt pratade forsavitt jazz, framtiden samt ex. Sedan gick jag in och spydde i mugge. Dagen postumt vaknar mig till ett vanforfragan. Kungen bussen pavag bo morgonen nast, harjad samt tillsamman gardagens kosmetika, slar tanken mej hur det skulle finnas att finnas till hans. Tanken kanns emellertid odla langt da att jag avfardar den direkt. En manad promenerar, nago inviter at en gemensams polare gille dimper in pa Facebook sam mig titta singel Grekisk damer för äktenskap att han ar bjuden. Mi promenerar in pa Facebook ett gang i kvarten samt kollar ifall han skal dyka up. Det amna han.

Vi hanger bota kvallen. Det befinner sig ej massa minuter mi astadkommer nagot ovrig. Sjalv, som alskar att svang-om samt intaga drinkar, befinner sig saken dar sasom nu star sam snacka tillsamman nagon kille bota kvallen. Vi la oss villi nagon badd samt ledsen darbort ino underbe saso kandes 5 minuter, andock som inom verkliga fallet vart 4 timmar. hade samtliga dragit boning och vi var de sista innestaende. Vi tog nagon drosk boning mo undertecknad sam sov inom centru gasthus forut karna sal vart for stokigt.

Men istallet, tysthe

Det varje en annorlunda kansla. Jag ager haft manga one night stands for skad aldrig haft saken dar kanslan mi hade villig morgonen. Det varje saso att vi allareda varit tillsammans ino e ar samt att vi kande varandra fint. Pavag at bussen kysser mig honom sam uppge att mi villi traffa aterigen.

Darefter borjar nago fortlopande beroring sam endas nago rynk framti aker han ned a staden han studerar inom for att mota mig. Vi traffas ofta samt lange. Mig fa och bor hos honom en veckoslut. Vi ar som tv och det skrammer jag i ringa man att det har gatt odl hastigt fram. Det som kandes odla enastaende. Vi fortsatter traffas skad fredagen saken da 31 mars ske nagot.

Jag vart ett dag infor honom samt kande it att nagot varje misstag. Andock mi vart tigande sam vi traffades pa Non ensa pub sam pluggade at hogskoleprovet. Mirake var beso blev mig lugnare och lugnare sam forsokte forma jag jag att mina misstankar varje felaktiga.

Pa nago vandra darfor at bege sig at bussen stannar han mo. Mi, i grimas naiva bubbla saso omedelbart uppstatt, antaga att han ska sporja forsavit det amna bliva vi tva. Men, istallet.

Han uppge att han plikt framfora nagot

Sjalv star samt vantar pa att han skal addera nagot, genre ”For jag gillar dig SUPERMYCKET OCH VILL BLI TILLSAMMANS mi ASLKAR OCH AR foralskad I JUST DIG. ”.

Mig skrattar till, fragar ifall han skamtar. Han tittar icke vitsig ut, alls. Da slar det undertecknad. Forsavit herre kan belysa att det kanns saso att endast tankarna, ingenting annat, snurrar, odla varenda det nyligen odla. ”Vad… trakigt”, sager jag. Det befinner si hygglig odla det kanns. Odl jakla djavligt skittrakigt att han icke tycker om mig.

Nar han forklarar hurs han behandlat mig sasom han gjort nar detta inneha varit hans egentliga kanslor skrattar sjalv omkring at honom. Vill hellre att han amna vara tyst. Tillslut tyar jag icke sta sam betrakta villig nar han oppnar munnen, forsoker knysta nagot, huttrar fram nagot, men stanger munnen aterigen. Jag ringer nagon droska, ser kungen honom samt uppge, ”du befinner sig nagon fin frank andock du age varit odl javla gemen.” Sen promenera mi.